ΜΑΜΑ

Στην γιορτή της μητέρας τα τελευταία χρόνια συνηθίζω να παρακολουθώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφιερώσεις και ένα σωρό άλλες όμορφες εικόνες που ανεβάζουν όλες οι μαμάδες που ακολουθώ ή με ακολουθούν, αφιερώσεις στις δικές τους μαμάδες, αφιερώσεις στα παιδιά τους, αφιερώσεις σε ” Μαμάδες” του κόσμου. Όμορφες εικόνες, ωραίες εξομολογήσεις, η κάθε μια ξεχωριστή και μοναδική για εκείνη που την κάνει. Και αν κάποιες ήταν πιο συνηθισμένες από τις άλλες ακόμα και σε αυτές έβρισκες την βαρύτητα και την μοναδικότητα και δεν άξιζες να τις βάλεις σε δεύτερη μοίρα!

Είμαι και εγώ ΜΑΜΑ!

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την μέρα που γεμίσαμε λουλούδια ολούθε!..Ναι έτσι νιώθω για τα παιδιά μου, είναι τα λουλούδια μου. Ο κήπος μου!

Από μικρή αναρωτιόμουν τι είναι εκείνο που θα ζήσουμε και θα μας ξεχωρίσει από τους άλλους ή θα μας κάνει να έρθουμε τόσο κοντά. Ποια πτυχή του εαυτού μας θα μας εντυπωσιάσει.

Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου νιώθω ότι βρίσκω και ανακαλύπτω κάτι δικό μου, μοναδικά δικό μου, και αυτό είναι η αγάπη που έχω για τα παιδιά μου!..Και το ίδιο βλέπω σε όλες τις μαμάδες που ξέρω και παρατηρώ. Όλες έχουν κάτι κοινό όταν μιλούν για τα παιδιά τους. Μια λάμψη στα μάτια, ένα βλέμμα ζεστό, ένα βλέμμα αλλιώτικο.

Δουλεύω σε ενα χώρο που ζουν μεγάλοι άνθρωποι και συνήθως οι περισσότεροι από αυτούς πάσχουν από άνοια..Στα χρόνια που βρίσκομαι ανάμεσά τους δύο πράγματα δεν ξέχναγε κανείς την μάνα τους και τα παιδιά τους…Για εμένα είναι ότι πιο εντυπωσιακό ζώ μαζί τους ,ότι πιο μοναδικό ηχεί καθημερινά στα αυτιά μου…

Μάνα..

Παιδάκι μου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like