“focUS on The gOOd”

Μ αρέσει πολύ να διαβάζω άρθρα και πιο πολύ μ αρέσει όταν με επηρεάζουν θετικά. Ειδικά αυτά που μου φτιάχνουν την διάθεση και με κάνουν να σκέφτομαι τόσο αισιόδοξα σαν να μου γυρνάς μέσα μου ένα διακόπτη…

Κάποια από αυτά τα «κλέβω» τα αλλάζω σύμφωνα με εμένα, τα μπερδεύω με άλλα παλιότερα ή νεότερα που έχω διαβάσει ή έχω ακούσει και στο τέλος εκφράζουν εκατό τις εκατό εμένα!

Πολλά από αυτά τα σημειώνω και κάποια στιγμή θα τα αφιερώσω στα παιδιά μου, με σκοπό να τα επηρεάσω και εγώ με την σειρά μου με ένα τρόπο αλλιώτικο!

Πιο κάτω σου  έχω μερικά έτσι για να πάρεις μια ιδέα και ίσως γυρίσει και εσένα ο διακόπτης.

Σημείωση:Σε κάποια θυμάμαι τους δημιουργούς και το σημειώνω αλλά σε κάποιους άλλους όχι και για αυτό ζητώ συγγνώμη!

Ζήσε χωρίς να σε πιέζει ο χρόνος, ο φίλος σου, ο συνάδελφος σου, η μαμά σου!

Γέμισε την ζωή σου με περισσότερα ευχάριστα συναισθήματα!

Κάνε μια ζωή με φροντίδα ευτυχία, αγάπη και μια χαλάρωση που αξίζεις!

Γέμισε την ζωή σου με νόημα, ανακάλυψε την δύναμή σου και χρησιμοποίησε την για να αρχίσεις να ζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου

Να περιβάλλεσαι από χαρούμενους ανθρώπους που γελάνε πολύ και δυνατά.

Οι πιο όμορφοι άνθρωποι που έχουμε γνωρίσει είναι αυτοί που γνώρισαν την ήττα, τον πόνο, την πάλη, την απώλεια, και βρήκανε τον δρόμο τους πέρα από αυτά τα βάθη. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μία εκτίμηση, μία ευαισθησία, και μία κατανόηση της ζωής, που τους γεμίζει με συμπόνια, ευγένεια, και μία βαθιά αγάπη.  

 Οι όμορφοι άνθρωποι δεν συμβαίνουν έτσι απλά (Elisabeth Kübler-Ross)

Οι άνθρωποι είναι σαν τα παράθυρα βιτρό. Γυαλίζουν και αστράφτουν όσο ο ήλιος φέγγει απ’ έξω, αλλά όταν πέσει το σκοτάδι, η πραγματική τους ομορφιά αποκαλύπτεται ΜΟΝΟ από ένα εσωτερικό φως. (Elisabeth Kübler-Ross)

Το ύστατο μάθημα που έχουμε όλοι μας να μάθουμε είναι η ανιδιοτελής αγάπη, η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο αγάπη για τους άλλους, αλλά και για τους εαυτούς μας. (Elisabeth Kübler-Ross)

Μόνο όταν γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ότι έχουμε περιορισμένο χρόνο στη γη – και ότι δεν έχουμε κανέναν τρόπο να γνωρίζουμε πότε τελειώνει ο χρόνος μας, τότε θα αρχίσουμε να ζούμε κάθε μέρα στο έπακρο, σαν να ήταν η μόνη που είχαμε. (Elisabeth Kübler-Ross)

Μάθε να έρχεσαι σε επαφή με τη σιωπή μέσα σου και να ξέρεις ότι όλα στη ζωή έχουν σκοπό. Δεν υπάρχουν λάθη, ούτε συμπτώσεις, όλα τα γεγονότα είναι ευλογίες που μας δίνονται για να μάθουμε. (Elisabeth Kübler-Ross)

Πρέπει να διδάξουμε στην επόμενη γενιά παιδιών από την πρώτη κιόλας μέρα ότι είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους. Το μεγαλύτερο δώρο της ανθρωπότητας, αλλά και η μεγαλύτερη κατάρα, είναι ότι έχουμε ελεύθερη βούληση. Μπορούμε να κάνουμε τις επιλογές μας βασισμένες στην αγάπη ή στο φόβο. (Elisabeth Kübler-Ross)

Η αγάπη είναι πραγματικά το μόνο πράγμα που μπορούμε να έχουμε, να διατηρήσουμε και να πάρουμε μαζί μας. (Elisabeth Kübler-Ross)

Είναι σημαντικό να κάνετε αυτό που σας αρέσει να κάνετε. Μπορεί να είστε φτωχοί, μπορεί να πεινάσετε, μπορεί να χάσετε το αυτοκίνητό σας, μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε σε ένα άθλιο μέρος για να ζήσετε, αλλά θα το ζήσετε! Και στο τέλος των ημερών σας θα ευλογείτε τη ζωή σας επειδή έχετε κάνει αυτό που ήρθατε εδώ για να κάνετε. Διαφορετικά, θα κάνετε πράγματα μόνο για έναν λόγο, για να ευχαριστήσετε τους άλλους ανθρώπους, και δεν θα έχετε ζήσει ποτέ! (Elisabeth Kübler-Ross)

Το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας είναι προϋπόθεση για να νιώθουμε ευτυχία.( Αγγελική Καβαλλιεράτου)

Πίσω όμως από τον θυμό πρέπει να θυμόμαστε πως υπάρχει ο φόβος. Φόβος για εμπιστοσύνη, για αγάπη, για χαρά για την ίδια τη ζωή.( Αγγελική Καβαλλιεράτου)

Δεν πρέπει να μας ανησυχεί το τέλος του σωματικού σώματος. Αντιθέτως, η ανησυχία μας πρέπει να είναι να ζούμε όσο είμαστε ζωντανοί – να απελευθερώσουμε τον εσωτερικό μας εαυτό από τον πνευματικό θάνατο που έρχεται με το να ζούμε πίσω από ένα προσωπείο σχεδιασμένο να συμμορφώνεται με τους εξωτερικούς ορισμούς του ποιοι και τι είμαστε. (Elisabeth Kübler-Ross)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like